HOME   APARTMANI    GDJE SMO    O TIVTU    REZERVACIJE    CIJENE    FOTO ALBUM    KONTAKT

 

Apartmani "Villa Antonia" - smjestaj na Crnogorskom primorju, mjesto gdje ste Vi vazni!

Apartmani "Villa Antonia" - ukratko

Apartmani "Villa Antonia" je locirana u drugom redu kuca u Lepetanima – pravom malom primorskom mjestu sa lijepim kamenim kucama. "Villa Antonia" se nalazi na samo 30 m od obale i 5 min hoda do mjesnih plaza i uvala. Svaki apartman ima balkon sa kojeg se pruza fantastican i neometan pogled na more. "Villa Antonia" se sastoji od 8 apartmana (20 – 45 m2), 4 garsonjere i 4 jednosobna stana (tlocrt svakog stana mozete naci malo nize u ovom dokumentu). Svi stanovi su zavrseni po modernim standardima (u Maju 2010) i ukusno opremljeni. Privatnost svih stanara je obezbjeđena vješto izvedenim arhitektonskim rješenjima, ali i zahvaljujući konfiguraciji terena. Svi uredjaji u villi su novi i pod garancijom; ovo je i jedna garancija da zelimo da protekne po standardima koje zasluzujute. Uredjaji su: potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, klima uredjaj u svakom stanu, Internet konekcija, stop sol stakla, sat. i kabl. TV, centralnu toplu vodu i ventilaciju, optimalno osvjetljenje i emergency osvjetljenje. "Villa Antonia" je opremljena veserajem* (masina za pranje i vesa i susilica) koji je dostupan svim gostima ville.

* Apartmani 5 i 6 imaju svoju vešmašinu pa nemaju potrebu za vešerajem.

* Apartmani su privatno vlasnistvo porodice Vucinovic koji zive u blizini samih apartmana.

Porodica Vucinovic se bavi turizmom zarom dobrog domacina. Porodica Vucinovic je svjesna znacaja godisnjeg odmora i komfora koji se ocekuje od smjestaja kao potrebnog utocista za mir i san. Ovo je vjerujemo jedan od elemenata potrebnih za ugodjaj odmora sa kojeg odlazite zadovoljni, odmoreni i spremni se vratiti svojim dnevnim obevazama sa obecanjem da cete nam opet doci. S ovom cinjenicom kao ideji vodilji, bitni ste nam Vi, dragi gosti i Vas komfor! "Villa Antonia" uspjesno odslikava nasu namjeru i sve sto vjerujemo da smjestaj za Vas odmor treba da bude: na dobroj lokaciji, sa fantasticnim pogledom na more, higijenom na zavidnom nivou i prijatnim domacinima. Radujemo se sansi biti  Vasim domacinom! Stojimo Vam na raspolaganju - dobro nam dosli!

 

    

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

Cijene*

 

Type of accommodation Apartments Number
of beds
...until
29th May

after
25th Okt...


28th May - 18th June

11th Sep - 25. Okt


18th June - 09th July

27th Aug - 10th Sep


09th July - 27th Aug
 
Apartment No.1 (Malaga) 3+1 15,00 € 20,00 € 27,00 € 35,00 €
Apartment No.2 (Azzuro) 2+2 16,00 € 22,00 € 29,00 € 39,00 €
Apartment No.3 (Calipso) 3+1 13,00 € 16,00 € 20,00 € 29,00 €
Apartment No.4 (Sunset) 2+1 20,00 € 27,00 € 35,00 € 42,00 €
Apartment No.5 (Sunrise) 5+2 30,00 € 40,00 € 55,00 € 65,00 €
Apartment No.6 (Relax) 5+2 45,00 € 55,00 € 65,00 € 80,00 €
Apartment No.7 (RedSun) 4+1 25,00 € 30,00 € 37,00 € 45,00 €
             
  Rooms          
Room R1 4 - 14,00 € 17,00 € 22,00 €
Room R2 2+1 - 13,00 € 16,00 € 19,00 €
Room R3 2 - 12,00 € 15,00 € 18,00 €
Room R4 2 - 12,00 € 15,00 € 18,00 €

  

* Cijena ukljucuje boravak u apartmanu koji ste iznajmili, koristenja svih uredjaja u apartmanu, koristenje veseraja, posteljinu i 1 set peskira.

 

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

Nasi Apartmani

 

.

 

 

Rezervacije

Ukoliko ste zadovoljni predlozenim i voljeli biste da rezervisete apartman, molimo Vas da nam se obratite e – mailom i iskazete interesovanje o: a) apartmanu koji Vas interesuje, b) periodu koji zelite da nas posjetite. Potvrda dolaska nam treba u vidu poslatog depozita od 40%, na vrijeme.

 

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

Check in/Check out:

            Ukoliko planirate doci ili otici u ranim jutarnjim ili kasnim vecernjim satima, molimo obavijestite nas na vrijeme. 

 

Lepetane

"Villa Antonia" se nalazi u Lepetanima - malom mediteranskom ribarskom mjestu koji je prava slika sacuvanog Mediterana. Ovo mjesto specificnog sarma sa dvjestotinak stanovnika ima gotovo sve što je potrebno za pravi odmor, daleko od guzve i vreve a opet blizu ukoliko odlucite biti dio uzurbanijeg tempa. Lijepe sljunkovite plaze (Verige, Ferao, Luka, Pijavica, Tomanovica plaza, Badanj) sa najcistijim morem u zalivu Boke Kotorske na samo 5 min pjeske od Ville su tu da ih Vi otkrijete. Ponte i mula (kamena pristanista za barke, jedrilice i manje jahte) su dio prepoznatljivog miljea sa kojih mozete uzivati u pogeldu na more ili ukoliko seodlucite i okupati! Dobro opremljena lokalna prodavnica na samo 2 min hoda ce omoguciti da kupite sve namirnice potrebne za dobar obrok. Dva kafica su u neposrednoj blizini kao i posta, tafika, mini kosarkasko igraliste i manji park sa sadrzajima za djecu. Dva plazna bara su na 5 – 10 min hoda (plazni bar “Neka – Neka” i plazni bar “Verige”). Lepetane ljeti ima trostruki broj stanovnika – razlog ovome su kontinuirane posjete gostiju koji dosavsi jednom u nase malo mjesto ono postaje ne samo dio njihovog odmora vec i dio njih od čega su najveći dio ljudi koji više godina uzastopno dolaze.

Ukoliko ste ljubitelj setnji i prirode, idealna relacija za setanje, pogotovo u ranim jutarnjim ili vecernjim casovima je Lepetane – Stoliv. Na toj relaciji se seta cestom koja odvaja more od prirode. Ukoliko ste ljubitelj intezivnijeg uzitka u prirodi, preporucujemo setnju kameni skalinama do mjesta Veceg Brda, na vrhu brda koje se izdize iznad Lepetana. Sto se tice restorana, prvi restorani su od 1km (Villa Lovcen) do 2 km od Lepetana (odlicna konoba u Donjoj Lastvi “Stari jedrenjak”, a sa druge strane prema Kotoru na samom pocetku Stoliva konoba kod Žige).

Ljubitelji sakralnih objekata su na pravom mjestu: ponosni smo mjestani primorskog mjesta sa 5 crkava (Sv Ana, Sv Anton, Sv Ilija (na Vecem Brdu), Gospa od Oriza i Gospa od Milosti na rtu Verige na nekoliko metara od mora). Sv Anton je crkva sa aktivnom nedljeljnom sluzbom dok se u Sv Ani sluzbuje samo o prazniku crkve. Ostale crkve su u rusevnom stanju.

Za ljubitelje lokalnih obicaja i one druzeljibive - vrlo brzo cete naci zajednicki jezik sa vecinom zitelja Lepetana.

Lokalne legende cemo podijeliti sa Vama uz kafu i casicu domace rakije!

 

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

Lepetane – povezanost  

Lepetane se nalazi na moze se reci strateskoj lokaciji: tacno izmedju tri bokokotorske opstine: Herceg Novi, Kotor i Tivat. Lepetane ima dva autobuska stajalista (za Tivat i za Kotor) i lokalnu Taxi stanicu tako da ukoliko dolazite bez auta, prevoz moze biti lako organizovan.

 

 

 

Aerodrom/Grad

Trajanje voznje

Tivat

10 min

Tivat medjunarodni aerodrom

15 min

Kotor

20 min

Herceg Novi

30 min

Dubrovnik medjunarodni aerodrom

1 h

Dubrovnik grad

1.5 h

Dubrovnik luka

1.5 h

Bar luka

1.5 h

Podgorica (glavni grad i medjunarodni aerodrom)

2 h

 

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

 

Biseri Crne Gore koje vrijedi posjetiti

Perast, barokni grad pod zastitom UNESCOa (10 min čamcem)

Kotor, srednjevjekovni stari grad pod zastitom UNESCO-a (zidine duže Dubrovačkih, Katedrala Sv Tripuna – jedan od najstarijih katedrala u Evropi, pjace i pjacete) (20 min voznje)

Herceg Novi – stari grad (20 min voznje)

Risan i rimski mozaici (40 min voznje)

Lipci (praistorijski crtez) (30 min voznje)

Pjesacka staza i brdo Vrmac (20 min voznje)

Stara ruralna ambijentalna cjelina Gornje Lastve (10 min voznje)

Staro ruralna ambijentalna cjelina Gornji Stoliv (5 min voznje i 30 min pjeske kamenim skalinama)

Lovcen (1.5 h voznje)

Njegusi (1 h voznje)

Tvrdjava Mirac ( 45 min voznje)

Budva – najstarija naseobina na Crnogorskom primorju (45 min voznje) i metropola turizma

Sv Stefan (1 h voznje)

Ulcinj i Velika Plaza (2.5 h voznje)

Dva bokeljska otoka: Gospa od Skrpjela i Sv Djordje nadomak Perasta (bice nam zadovoljstvo organizovati Vam poludnevni izlet na otok)

Tri otoka u krtoljskom arhipelagu: Gospa od Milosti i Sveti Marko (bivši Club Mediteranee) i Ostrvo cvijeća sa Miholjlskom Prevlakom (30 min voznje camcem) (bice nam zadovoljstvo organizovati Vam cjelodnevni izlet na otok)

Poluostrvo Lustica sa plazama Zanjice, Mirista i ostrvom Mamula (bivsi austrougarski zatvor) na samom ulazu u Boku Kotorsku (bice nam zadovoljstvo organizovati Vam fantastican cjelodnevni izlet na ovaj jedinstveni otok)

Plaza Jaz (obicna plaza i FKK) i plaza Ploce, 30 min voznje.

LISTA SLOBODNIH TERMINA

 

 

Porodica Vucinovic Vas ocekuje i zeli Vam toplu dobrodoslicu u "Villu Antonia"!!!

 

HOME   APARTMANI    GDJE SMO    O TIVTU    REZERVACIJE    CIJENE    FOTO ALBUM    KONTAKT